Mlčiaca mierumilovná väčšina

Ďalší sajrajt, čo sa masovo šíri mailom, autorom je určite nejaký frustrovaný odbojár. Podľa neho by sa asi "mlčiaca mierumilovná väčšina"  mala pridať k "ukričanej bojovnej menšine"?

--------------------- e-mailoví supermani ----------------------

Autorom nasledujúcich slov je (vraj) Dr. Emanuel Tana, (vraj) známy psychiater - muž, ktorého rodina (vraj) patrila pred druhou svetovou vojnou k nemeckej aristokracii, ktorý (vraj) vlastnil niekoľko priemyselných podnikov a nehnuteľností.

Keď bol Dr. Emanuel T. opýtaný, koľko Nemcov bolo skutočnými nacistami, odpovedal spôsobom, ktorý môže byť určujúci pre náš /* kto to je "náš"/ postoj k fanatizmu: "Veľmi málo ľudí bolo skutočnými nacistami, ale mnoho ďalších sa radovalo z návratu nemeckej hrdosti a ďalší boli príliš zaneprázdnení, než aby ich to zaujímalo. Bol som jedným z tých, ktorí pokladali nacistov za bandu bláznov. Takže väčšina sa proste stiahla a umožnila tým, aby sa to všetko stalo. Potom, skôr ako sme to zistili, nás mali v hrsti, stratili sme kontrolu, nastal koniec sveta. Moja rodina stratila všetko. Ja sám som skončil v koncentračnom tábore a Spojenci rozbili mojej továrne."

Dnes nám znova a znova rôzni experti opakujú, že Islam je náboženstvo pokaja a že veľká väčšina moslimov si predsa praje žiť v mieri. Aj keď toto laické uisťovanie môže byť pravdivé, nemá nijaký význam! Je to bezcenný cumlík, ktorý nám má umožniť, aby sme sa cítili lepšie a aby sa trochu zmenšil (psychický) účinok fanatického vyvádzania vo svete v mene Islamu.

Je skutočnosťou, že v súčasnej fáze dejín vládnu islamom fanatici. Sú to fanatici, ktorí vedú každú z 50 vojen, ktoré zúria vo svete. Sú to fanatici, ktorí systematicky masakrujú kresťanov či príslušníkov domorodých kmeňov v Afrike, a postupne utápajú kontinent v prívale Islamu.

Sú to fanatici, ktorí spúšťajú explózie bômb, usekávají hlavy, vraždia alebo zabíjajú z dôvodov cti. Sú to fanatici, ktorí preberajú mešitu po mešite. Sú to fanatici, ktorí so zápalom šíria ukameňovanie a vešanie obetí, znásilňovanie, zabíjanie, polievanie žien kyselinou, likvidáciu homosexuálov. Sú to fanatici, ktorí učia mladých zabíjať a stať sa samovražednými bombovými zabijákmi.

Ťažko merateľnú skutočnosťou je, že mierumilovná väčšina, mlčiace väčšina je vystrašené a je vyradená. Komunistické Rusko pozostávalo z Rusov, ktorí chceli len žiť v mieri, a napriek tomu komunistické Rusko bolo zodpovedné za vraždu asi 20 miliónov ľudí. Mierumilovná väčšina bola umlčaná. Ohromná populácia Číny bola tiež mierumilovná, ale čínskym komunistom sa podarilo zabiť ohromujúcich 70 miliónov ľudí.

Priemerný Japonec pred druhou svetovou vojnou rozhodne nebol sadistickým vojnovým štváčom. Napriek tomu si Japonsko vraždením a krviprelievaním razilo cestu juhovýchodnou Áziou v orgii zabíjania, ktoré zahŕňalo systematické vraždy 12 miliónov čínskych civilistov, väčšinou boli zabití šabľou, lopatou a bajonetom.

Kto by mohol zabudnúť na Rwandu, ktorá sa zrútila v krvavom zabíjaní. Nie je snáď možné tvrdiť, že väčšina Rwanďanov boli mierumilovní ľudia? Poučenia z histórie sú často neuveriteľne jednoduché a lapidárne, ale cez všetky naše schopnosti logického myslenia často prehliadneme najzákladnejšie a úplne nekomplikované závery. Svojím mlčaním sa mierumilovní moslimovia stávajú úplne irelevantnými.

Mierumilovní moslimovia sa stanú našimi nepriateľmi, ak nepozdvihnú svoj hlas, pretože sa rovnako ako Dr Tana jedného dňa prebudia a zistia, že sa dostali do područia fanatikov a že "nastal koniec sveta". Mierumilovní Nemci, Japonci, Číňania, Rusi, Rwanďania, Srbi, Afgánci, Iračania, Palestínčania, Somálčania, Nigérijčana, Alžírčania a mnohí ďalší zomreli, pretože mierumilovná väčšina neprehovorila a potom už bolo neskoro.

Úvaha -> koniec sveta

/ * Mlčiaca mierumilovná väčšina má zodpovednosť za koniec sveta? /

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Komentáre s http odkazom budú zverejnené, po zvážení správcu blogu Slovensko ;-)